Monella isolla muoti- ja sisustuslehdellä on oma India edition versio. On toki monella muullakin lehdellä mutta itse ostan muoti- ja sisustuslehtiä lähinnä kuvien takia. Terveyslehtien jutut ovat mielestäni liian idioottimaisia, en jaksa niitä lukea. No, samaa tasoa ovat jutut muoti- ja sisustuslehdissä, mutta en ostakaan niitä juttujen vaan kuvien takia. Senpä takia kerronkin asiasta taas ihan jälkijunassa. Ostan satunnaisesti mm. Livingetc -lehteä.

Lehti on parhaita sisustus-lehtiä, joita voin omasta kaupungistamme löytää. Intian kanssa sillä ei kuitenkaan ole juuri muuta tekemistä kuin suhteellisen edullinen hinta ja muutamat intialaiset mainossivut. Kuva- ja juttumateriaali tulee emolehdeltä. Eli sisustuskuvat ovat hyvin Eurooppapitoisia. Joihinkin kuviin on lisätty tekstit, mistä Intiassa voisi löytää vastaavia esineitä tai mööpeleitä kuin kuvassa. Nämä mainitut paikat ovat tietenkin Mumbaissa tai Delhissä. En oikein tiedä ketä täällä tällaiset jutut palvelevat ja kiinnostavat. Paitsi joitain expat-rouvia.

Tammikuun Livingetc:n pääkirjoituksesta puolet käsitteli Suomea ja Helsinkiä. Siinä kerrottiin kuinka kansainvälinen muotoilujärjestö Icsid oli valinnut Helsingin vuoden 2012 muotoilupääkaupungiksi, ja muutama viikko ilmoituksen jälkeen Helsingin nettisivuilta löytyi jo teema ja selvät suunnitelmat tuolle vuodelle. Hienoa Suomi!

Printtikuva on suomalaisen Sanna Annukan moderni näkemys suomalaisesta folkloresta. Nettiosoitekin löytyy (sanna-annukka.com). Ja kuva voisi kai olla Helsingistä. Varmasti en osaa sanoa.

Talvi täällä on muuttunut alkukesäksi. Kevät jää väliin ja yhtäkkiä vaan alkaakin olla päivisin oikein kuuma. Sisällä on toistaiseksi ihan sopivaa. Talvella on ulkona miellyttävän lämmin mutta kun tulee sisälle saa vetää päälleen vähän lisää vaatetta. Ja vastaavasti riisua kun menee ulos. Ja tällainen talvi kestää maksimissaan kuukauden. Mutta nyt siis selkeästi on talvi väistynyt. Lehdet putoilevat keltaisena maahan kunnes sadetta voimme odottaa kesäkuun alussa.