Esittele kuudes kuva kuudennesta kansiosta. Suzhouren lähetti minulle haasteen. Hauska tehtävä. Minulla on kuvia itse asiassa kahdessa eri paikassa, joten pääsin valitsemaan. Toinen kuva esitti yllättäen pientä touhukkiamme, josta olen kuvia laittanut muutenkin, joten valitsin tämän toisen, jossa olemme kiipeämässä pienelle kukkulalle katsomaan yhtä temppeliä.

 

Kuva on marraskuulta 2007. Minä kasvattelen mahaani ja vähän muitakin mittoja. Olemme asuneet Intiassa vasta reilun kuukauden. Totuttelemme vielä jatkuvaan auringonpaisteeseen ja lämpöön. Minäkään en tarvitse villasukkia jalkoihini.

Intialainen kuvassa on ensimmäinen autokuskimme, joka oli meillä vain noin kuukauden verran. Hän oli tavattoman auttamishaluinen ja ystävällinen. Ainoa ongelmamme oli, ettei hän osannut englantia juuri ollenkaan, ja vielä vähemmän meidän englantiamme. Ja samoin me emme ymmärtäneet silloin vielä mitään paikallisista kielistä tai hänen mahdollisesta englannistaan. Two minutes oli varmaan kaikki mitä hän osasi, mutta sillähän jo pärjää aika pitkälle. Paitsi huumorintajuttomien skandinaavien kanssa, jotka ymmärtävät, että two minutes tarkoittaa kahta minuuttia. Koimme aina välillä aika tuskaisia hetkiä hänen kanssaan kun yritimme saada itseämme ymmärretyksi. Siitä huolimatta hän oli kovin herttainen.

Emme antaneet hänelle kuukauden päästä lopputiliä vaan kuskimme vaihtui muiden syiden takia. Ja itse asiassa me emme ole itse valinneet kuskia vaan hän tulee auton mukana autonvuokrausfirmasta, josta company vuokraa auton käyttöömme.  

Lähetän haasteen eteenpäin Hipulle, Ekulle ja Zitronelle