Keskisisko on Lyydian oma määritelmä asemastaan. Hän on kertonut olevansa perheen keskisisko. Hauska määritelmä. Kuten myös Lyydian toteamus, ettei voi ymmärtää miten tulimme toimeen ilman Isakia. Niinpä, vaikea kuvitella.

Jos me muut kiinnitämme huomiota ulkona liikkuessamme niin Isak on varsinainen magneetti. Hänen kanssaan ei pääse salaa liikkumaan. Vieraat ihmiset tulevat kommentoimaan, juttelemaan, puristelemaan Isakia poskista, ottamaan valokuvia ja pyytämään syliin. Isakin kanssa ei pääse liikkumaan häiriöttä, jos tuota huomiota haluaa häiriönä pitää. Itse hän on lähinnä ihmeissään, mutta hyvällä tuulella ollessaan jaksaa hurmaavasti väläytellä hymyjä ihmettelijöille. Lähikauppaamme mennessäni kaupan tytöt tulevat ottamaan Isakin minulta välittömästi. Viime viikolla ulkona liikkuessamme Isak sai kaksi suklaapatukkaa ja yhden keksipaketin. (Valitettavasti hän ei saanut syödä niitä vaan ilkeä äiti takavarikoi herkut ensimmäisen tilaisuuden tullessa).

Jonain päivänä viime viikolla odottelin Isakin kanssa autonkuljettajaamme, joka sattui olemaan myöhässä. Madamen kanssa kun ei ole niin tarkkaa, mutta kun Sir on lähdössä niin autonkuljettajamme on aina ajoissa, mieluiten vähän etuajassa, muuten saattaa tulla tupenrapinat. Seisoin Isak kantorepussa talomme edessä tien reunassa odotellen kuskimme saapumista. Ihmiset tuijottelivat meitä kuten tavallista. Sitten yksi henkilöauto ajoi ohitsemme, hiljensi, ajoi tien sivuun ja alkoi peruuttaa. Ajattelin, että auto oli unohtanut kääntyä talomme alakerrassa sijaitsevan kaupan pihaan. Auto jatkoi peruuttamista kunnes oli kohdallani. Autossa istui pariskunta, etuikkuna rullattiin auki ja he tuijottivat meitä. Kuski kurottautui kohti ikkunaa vieressään istuvan naisen yli ja kysyi minulta voisinko näyttää vauvaani, can you show your baby? Hetken ihmeteltyään valkoista vauvaa he kiitiivät ja jatkoivat matkaa.