Pieni pojan pätkämme haluaisi nykyään vain seistä törröttää.

1910860.jpg

Rattaissa kyllä jaksaa istua kun ympärillä on aina niin kovasti elämää.

1910824.jpg

Olimme kävelyllä kun sade yllätti. Sade alkaa niin äkisti, ettei parempaa suojaa ehtinyt etsimään. Saman puun alta haki suojaa myös muutamaa paikallinen. Toivoimme lyhyttä kuuroa mutta tällä kertaa sade jatkui niin, että hetken päästä myös tien sivussa alkoi juoksemaan vuolas vesipuro. Oli pakko luovuttaa ja lähteä jatkamaan sateeseen. Ja kyllä olimmekin kuin uitetut koirat sen kävelyn jälkeen.

1910833.jpg

Sateiden jatkuttua muutamia päiviä vähän rankemmin, oli tie meiltä lähikaupallemme tämän näköinen. Meiltä on matkaa kaupallemme ehkä noin 300-400 metriä. No ei aivan koko matka tältä näyttänyt. Sitäpaitsi tien keskellä oleva matala muuri piti enimmät vedet vain toisella puolella. Toista puolta tietä saattoi kulkea melkein kuivin jaloin.

1910822.jpg

Kaikki eivät ole sellaisia arkajalkoja kuin me. Pienet lätäköt eivät paikallisia poikia paljon haittaa. Päinvastoin he tuntuivat nauttivan pienestä vesisodasta kesken koulumatkan. Ja kylmähän täällä ei ole, vain vähän märkää aina välillä.

1910830.jpg

Mutta on aurinkokin paistanut toisinaan.

1910849.jpg

Päiväunet intialaisittain, pitkäkseen vain tien sivuun. Tämäkin torkkuja torkkui aivan lähellä kotiamme.

1910842.jpg

Toinen torkkuja oli valinnut paikakseen yhden pääostoskadun, Collegeroadin. Ostoskatukin voi näyttää välillä tältä. Nukkuja sulautui niin hyvin ympäristöön, että melkein kävelin päälle kun minulla oli Isak mahapuolella kantorepussa enkä näe suoraan jalkoihini. Kuvakulma on vähän hassu kun hipsin varovasti hieman takaisin päin ottamaan kuvaa enkä kehdannut mennä lähemmäksi.

1910843.jpg

Tämä lehmälauma tuli minua vastaan muutaman korttelin päässä kodistamme. Olivat lähteneet ilmeisesti päiväkävelylle kuten minäkin. Lauma käyskenteli aivan ominensa. Kaupunkilaisena minua vähän hirvitti tuo lauma niin lähellä, mutta eivät ne minusta tai Isakista olleet laisinkaan kiinnostuneita.  

1910844.jpg

Taas matkalla meiltä lähikauppaamme. Tämä pappa aina välillä istuskelee tien sivussa.

1910850.jpg

Viimeisenä vielä kuva Isakista 7 kuukautta, kohta jo kuukausi sitten.

1910847.jpg